Fått hjälp utav Hisingens Golv

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en härlig vecka. Jag tänkte att jag idag skulle skriva ett inlägg om det här med golvslipning i Mölndal med omnejd, då ni blir allt fler och fler som verkar vara intresserade utav detta. Jag valde för ett tag sedan att anlita företaget Hisingens Golv, när det kommer till mitt golv i sovrummet. Jag har länge känt att det golvet gör att hela rummet ser ocharmigt ut, då golvet är väldigt slitet och gammalt. Jag funderade länge på att lägga om hela golvet i rummet, men då det kändes som en onödigt lång och dyr process, valde jag istället att vända mig till Hisingens Golv för en golvslipning. Jag älskar nämligen trägolv, och tänkte att en golvslipning kanske kunde rädda mitt sovrum. Personalen hos Hisingens Golv är otroligt skickliga och duktiga på det här med golvslipning, och jag kände mig genast väldigt trygg och säker på mitt val utav företag. Dessutom har man i detta företag väldigt mycket kunskap inom kundservice, vilket jag tyckte var väldigt roligt. Jag tycker annars att det är alldeles för få företag som arbetar med det här med kundservice, vilket är synd, då det verkligen är en viktig del i servicen hos ett företag.

Resultatet blev helt otroligt. Det blev en fantastiskt stor och positiv skillnad, och det ser faktiskt ut som om Hisingens Golv lagt ett helt nytt trägolv i mitt sovrum. Jag vill rikta ett stort tack till Hisingens Golv och dess personal, då jag verkligen är otroligt imponerad utav den service som jag fått utav detta företag. Jag vill passa på att tipsa er läsare som befinner er i Frölunda, Mölndal eller Partille med omnejd att vända er till just Hisingens Golv. 

Du gillar kanske också...