Företaget som hjälpte mig med golv

God morgon, god morgon! Välkommen till min blogg och ett nytt inlägg. Idag tänkte jag prata med er om ett företag, det är företaget som jag vände mig till för att köpa nytt golv i Bollnäs. Om det här verkar intressant för er är det bara att fortsätta läsa.

För några veckor sedan bestämde jag mig för att göra om lite här hemma i form av att lägga nytt golv i några rum. Det var något som jag kunde sköta på egen hand, jag har gjort det tidigare och kände mig därmed trygg i att göra det själv. Jag behövde dock hitta ett företag som jag kunde vända mig till för att köpa nytt golv i Bollnäs. Jag fick då ett tips av en kollega till mig, han tipsade mig om att kolla in Nya Sörängs Marknad. Givetvis kollade jag in dem, det slutade med att jag till och med köpte mitt nya golv hos dem. När jag besökte dem fick jag riktigt bra hjälp av personalen, vilket ledde till att jag hittade det perfekta golvet. Golvet kändes precis som min stil och det skulle passa bra i hemma hos mig. Då fick jag även väldigt bra hjälp med att få rätt mängd golv, så att jag inte skulle behöva köpa alldeles för mycket eller lite. Tack vare den hjälpen fick jag näst intill den perfekta mängden, det var bara lite golv som blev över när jag väl var färdig med golvbytet. I efterhand är jag väldigt glad över att jag lyssnade på min kollega och vände mig till det här företaget för att köpa nytt golv i Bollnäs, det gjorde ju som sagt att jag fick all den hjälpen jag behövde och dessutom fick jag ett väldigt bra resultat.