Funderar du på att foliera din bil?

Tjenare alla mina trogna följare, lite extra till er bilintresserade då det här inlägget ska handla om helfoliering av bilar. Jag kommer även prata en aning om företaget D. Dekor & Montage som jobbar med foliering i Stockholm på daglig basis.

Jag har haft min bil i några år nu men jag kände mig plötsligt aningen trött på färgen, vilket ledde till att jag behövde hjälp att foliera den till en ny färg. Det var då jag kom i kontakt med det här företaget som är experter på foliering i Stockholm med omnejd, jag hittade dem på internet tillsammans med många positiva recensioner som fick mig att välja dem. De lyssnade på vad jag hade att säga angående färg och textur för hur jag hade tänkt mig resultatet och jag kände på en gång en tillit till dem, jag visste att de skulle ta väl hand om min bil för att ge den ett nytt utseende. Efter det var det bara för mig att vänta på det färdiga resultatet som skulle ta några arbetsdagar att utföra, vilket jag visste så det var inget bekymmer. Efter att jag fått veta att det var färdigt åkte jag till dem för att se resultatet av deras foliering i Stockholm, jag kunde inte tro mina ögon när jag väl fick se min bil. Det var som en helt ny bil, jag blev så otroligt nöjd över hur det slutade upp eftersom det blivit snarlikt det jag haft i mitt huvud hela tiden. Jag kan tack vare det här företaget och deras foliering i Stockholm har jag fått känslan av en ny bil även om jag ägt den i flera år.